Adviestraject

De advisering en begeleiding die CSVB u biedt, is degelijk, puntsgewijs, persoonlijk en tot in detail doordacht. Met andere woorden: we laten niets aan het toeval over. Waarom we zo nauwgezet te werk gaan? Omdat we úw belang (én emoties) begrijpen, daar adequaat op in willen spelen en niets liever zien dan dat u tevreden over onze dienstverlening bent en dat u ongestoord verder kunt met uw bedrijf op de nieuwe of huidige locatie.

Voordat we het adviestraject in gaan, voeren we eerst een aantal gesprekken met u. Daarin brengen we tot in detail uw situatie, wensen en mogelijkheden in beeld aan de hand van 'de drie W's': Wat wil ik?, Wat kan ik? Wat doe ik? Ook nemen we met u het gehele proces door. Die zorgvuldigheid is nodig omdat CSVB maatwerk wil leveren en u perfect wil begeleiden naar een perspectiefrijke toekomst.

CVSB kiest daarbij altijd voor een planmatige aanpak die is gebaseerd op feiten. Want: aan luchtkastelen' hebben u en wij niets. Het traject wordt daarom stap voor stap doorlopen en is in overzichtelijke stukken opgedeeld. Hierdoor behoudt u als opdrachtgever altijd het overzicht over alle te nemen beslissingen.Ons doel: de productie van een door u geschreven bedrijfsplan gebaseerd op 'de drie W's' en een financieel degelijke onderbouwing. Vervolgens begeleiden we u bij de onderhandelingen met overheid/projectontwikkelaar en staan we u terzijde bij de finale afhandeling, inclusief de koopovereenkomst.