Full-service bedrijfsverplaatsingen

Het kan u zomaar gebeuren: er valt een aangetekende brief op de deurmat waaruit blijkt dat uw gemeente uw boerderij als 'warme grond' ziet en er een andere bestemming aan wil geven. Bijvoorbeeld om er een natuurgebied van te maken of omdat men het perceel nodig heeft voor woningbouw of de aanleg van een bedrijventerrein. In al die gevallen is het goed te weten dat CSVB u alle begeleiding kan bieden die nodig is om zonder schade en met perspectief de toekomst tegemoet te kunnen zien.

CSVB ondersteunt boeren met raad en daad in gebieden waar men door de overheid wordt bestookt met gebiedsinrichtingsplannen. Sterker nog: we kunnen u desgewenst alle rompslomp uit handen nemen en adviseren over de stappen die u kunt ondernemen. Uiteraard houden we u tijdens het proces voortdurend op de hoogte van de ontwikkelingen en neemt ú alle beslissingen.

Daarnaast ondersteunen we u van begin tot eind bij een bijbedrijfsverplaatsing. Zo helpen wij u bij het in beeld krijgen van uw vermogens- en inkomensschade, het vaststellen van een geschikte nieuwe vestigingslocatie, de verzorging van alle benodigde vergunningen én de bedrijfsverplaatsing zelf.

Met name in het noorden en zuid-westen van Nederland liggen vaak goede perspectieven om uw bedrijf op de door u gewenste wijze voort te zetten of nieuwe impulsen te geven. CSVB beschikt over een uitgebreid netwerk, waardoor we u exact maatwerk kunnen leveren.